MemoriesbyNiki


POrträtt- och Bröllopsfotograf

Jag älskar att fotografera, jag älskar att göra de speciella ögonblicken eviga, jag älskar att vara på plats och fånga känslorna.

För mig är en bild verkligen så mycket mer än bara en bild, dom blir ovärderliga minnen allt eftersom tiden går.


Fortsätt läs för mer info


Kontakta mig:

memoriesbyniki@outlook.com

instagram.com/memoriesbyniki

Porträtt


Är det bilder med familjen, den kommande familjen eller kanske vill du bara föreviga dig och din partner för ett 10-årsjubeleum? Oavsett vad så passar detta dig!


● ca 60 minuters fotografering

● Webbgalleri med alla bilder för urval

● 7 digitala bilder för webbenPris: 2400 SEK


Förlovning


En speciell dag och för den som hållt hemligheten kan det vara allt för nervöst! Vill du se till att ha bilder för att minnas stunden lite extra väl är detta för dig.

Ett paket med det lilla extra för den lilla extra stunden!


Är det en överraskning så hittar vi på något där partnern inte förstår vad som pågår!


● 60-120 minuters fotografering

● Webbgalleri med alla bilder för urval

● 15 digitala bilder för webben

● 1st 30x40 utskriftPris: 3200 SEK


Bröllop


The day with the big D, en av de största dagarna under vår livstid och nog också en av de mest nervösa och hektiska dagarna. Den minutiösa planeringen kan göra det svårt att bara vara där i stunden men det är därför det istället är bra om det finns bilder och film som man kan hjälpa en minnas dagen lite extra bra!


● Fysiskt/Digitalt möte där vi går igenom och planerar dagen

● Alla utvalda bilder på USB + eget webbgalleriPris: från 4500 SEK


FAQ

Vad händer vid sjukdom eller dåligt väder?

Blir du eller din häst sjuk så kontakta mig så fort som möjligt så bokar vi om fotograferingen! Är det jag som blir sjuk kontaktar jag självklart dig också så snart som möjligt.

Jag vill alltid att mina kunder ska bli riktigt nöjda och därför är jag flexibel över när fotograferingen sker. Det måste dock inte vara soligt för att bilderna ska bli bra – mulet väder brukar resultera i mjukt ljus och fina färger! Vill du ha motljusbilder är dock solen viktig och då kan vi såklart boka om fotograferingen!

Hur får bilderna användas?

Bilderna får användas privat, vilket innebär att du får göra kopior för eget bruk. Du får även ladda upp bilderna på din egen privata hemsida eller i sociala medier om du anger mitt namn (Foto: Nikita Svensson). Bilderna får dock inte skickas vidare till tredje part (ex tidning) eller användas i kommersiellt syfte. De får inte heller ändras på något sätt exempelvis beskärning (förutom Instagrams automatiska beskärning) eller färger.

Vad ska jag ha för kläder?

Ta på er något som ni känner er bekväma i – oavsett om det är jeans eller klänning! Fundera gärna över vilka färger som klär dig och ditt djur och undvik väldigt mörka eller skrikiga färger och mönster.
Bilderna blir allra bäst med kläder som inte är särskilt färgglada, så jordnära toner är allra bäst!

Vid intresse så går det även att låna en klänning av mig, finns några stycken i olika storlekar och färger, bara att skriva det vid bokning så löser vi något!

Inget paket passa mig?

Känner du att alla mina paket inte riktigt är vad du är ute efter? Du kanske har ett företag du vill ha fler bilder till marknadsföring, många olika hästar eller bara en riktigt bra idé som inte riktigt ryms i något av paketen? Tveka inte att höra av dig för en offert!

Let us create memories that last

Like my work? Have a question?


Contact Me