Har du frågor kring en fotografering, är intresserad av att boka mig som tävlingsfotograf eller övriga funderingar är det bara att höra av dig! Jag svara normalt sett inom 24 timmar, lättast når du mig via formuläret nedan men det går också bra att kontakta mig på sociala medier, mail eller telefon!


Mail: photobyniki@outlook.com

Telefon: 073-837 30 81

FAQ

Vad händer vid sjukdom eller dåligt väder?

Blir du eller din häst sjuk så kontakta mig så fort som möjligt så bokar vi om fotograferingen! Är det jag som blir sjuk kontaktar jag självklart dig också så snart som möjligt.

Jag vill alltid att mina kunder ska bli riktigt nöjda och därför är jag flexibel över när fotograferingen sker. Det måste dock inte vara soligt för att bilderna ska bli bra – mulet väder brukar resultera i mjukt ljus och fina färger! Vill du ha motljusbilder är dock solen viktig och då kan vi såklart boka om fotograferingen!

Hur får bilderna användas?

Bilderna får användas privat, vilket innebär att du får göra kopior för eget bruk. Du får även ladda upp bilderna på din egen privata hemsida eller i sociala medier om du anger mitt namn (Foto: Nikita Svensson). Bilderna får dock inte skickas vidare till tredje part (ex tidning) eller användas i kommersiellt syfte. De får inte heller ändras på något sätt exempelvis beskärning (förutom Instagrams automatiska beskärning) eller färger.

Tar du ut någon reseersättning?

Ja! Reseersättning på 30kr per mil tillkommer på alla paket utanför Kalix Kommun.

Vad ska jag ha för kläder?

Ta på er något som ni känner er bekväma i – oavsett om det är jeans eller klänning! Fundera gärna över vilka färger som klär dig och ditt djur och undvik väldigt mörka eller skrikiga färger och mönster.
Bilderna blir allra bäst med kläder som inte är särskilt färgglada, så jordnära toner är allra bäst!

Vid intresse så går det även att låna en klänning av mig, finns några stycken i olika storlekar och färger, bara att skriva det vid bokning så löser vi något!

Inget paket passa mig?

Känner du att alla mina paket inte riktigt är vad du är ute efter? Du kanske har ett företag du vill ha fler bilder till marknadsföring, många olika hästar eller bara en riktigt bra idé som inte riktigt ryms i något av paketen? Tveka inte att höra av dig för en offert!

Var ska vi fotografera?

Antingen fotograferar vi i omgivningarna kring stallet eller om du på förhand vet en plats så åker vi dit.
Jag är även behjälplig att hitta nya platser att fotografera vid och ordnar med tillstånd om detta behövs!