Webbshop Tävlingar


Att fotografera på diverse hästevenemang och tävlingar är något jag verkligen tycker om så varje år planerar jag in ett antal och det är här du kan hitta dessa bilder. Jag älskar verkligen att ta denna typen av bilder och att träffa er alla ute på landets alla banor!


Du navigerar enkelt bland albumen genom att sortera efter typ av evenemang eller söka på plats eller datum. Bilderna kan du köpa via sidan med säker kortbetalning genom Stripe, när betalningen gått igenom får du direkt en länk till din mail för att ladda ner bilderna.


För tillfället så går det tyvärr inte att välja bilder från flera olika tävlingar när man ska köpa ett bildpaket med flera bilder så vill du ha bilder från olika tävlingar så skicka ett mail till photobyniki@outlook.com med vilka tävlingar det gäller, vilken storlek på bilderna (för webben eller högupplösta) samt antingen bildernas namn eller print screen så får du istället en länk skickad där du kan ladda ner bilderna. Betalning sker då antingen genom swish eller faktura.


Här i webbshoppen hittar du alla tävlingar efter 2022-01-01, bilder från 2021 och 2020 finns på Equisport.photo.

Kommande Tävlingar


Ska ni hitta på något och vill ha fotograf på plats? Tveka inte att höra av er!


Superdeal

Alla bilder från en tävlingshelg i webbstorlek - 1700kr,

Är du intresserad, hör av dig till mig antingen på photobyniki@outlook.com eller någon av mina sociala medier!Vill du ha rörligt material från tävling?

Då har du hamnat rätt!

Jag har nu även börjar erbjuda rörligt material från alla evenemang jag närvarar på där jag erbjuder olika lösningar för att det ska finnas något som passar alla!


Priser:

Enklare klippning med alla klipp - 500 SEK

Mer avancerad klippning till musik i form av reel - 700 SEK


Mejla mig på photobyniki@outlook.com om du vill att jag även fångar rörligt material på dig och din häst.
Missa aldrig när bilderna kommer upp

Vill du se till att du aldrig missar när tävlingsbilderna kommer upp? Signa då upp dig på mitt nyhetsbrev där du är först med att få veta när bilderna från evenemang är uppe i webbshoppen och ev erbjudanden!

Signa upp genom att klicka här


Genom att fylla i formuläret godkänner du att få fortsatta mejl från mig. Du kan när du vill välja att avsluta i slutet av varje mejl, och du raderas då från mitt system.