Din Investering


Mitt största fokus vid en fotografering är att det ska kännas som att det bara är en trevlig mysig stund nästan som vilken dag som helst förutom med en extra guldkant av lyx där du och din häst står i centrum. Inga arrangerade poser, inga tillgjorda leenden utan allt ska komma naturligt så du och din häst ska ha en bra känsla när vi sen säger hej då.

Jag lägger mycket tid på planering inför vår fotografering, allt för att ge er en så bra erfarenhet som möjligt. Allt från vilken plats vi ska fotografera på till eventuell rekvisita och hur jag ska kunna ge dig och din häst den absolut bästa upplevelsen! Varje häst är en unik individ därför underlättar det när du fyller i bokningsformuläret att du skriver lite om er så jag kan bilda mig en liten uppfattning som sedan kan hjälpa mig att spegla just er på bästa sätt.


Tack vare att jag har vistats kring hästar nästan hela mitt liv så vet jag vilka poser och vilka moment i steget som gör sig allra bäst på bild, jag har även förståelse för att hästar är levande djur, att dom ibland kan behöva lite mer tid och är det något jag utvecklat under alla mina år med hästar så är det tålamod.


Observera att en reseersättning på 30kr per mil tillkommer på alla paket utanför Kalix Kommun.

The Regular


För dig som är ute efter en helt vanlig fotografering, här skapar vi minnen med dig och din häst!

Porträtt, ridbilder eller kanske en tripp till stranden för häftiga actionbilder?


● ca 60 minuters fotografering

● Webbgalleri med allt material för urval

● 8 digitala bilder för webben eller 2 reelsPris: 2750 kr

Fine Art


Låt oss skapa konst!

För dig som vill ha bilder med svart bakgrund på din älskling, perfekt att hänga upp hemma på väggarna.

● ca 30 minuters fotografering

● Webbgalleri med alla bilder för urval

● 4 digitala bilder

● 35% rabatt på prints

● Rekvisita, exempelvis foliePris: 1950 kr

Friend Pack


Är ni flera i ett och samma stall som önskar boka fotografering? Detta är en liten minifotografering där alla deltagare får ca 20 minuter egen tid framför kameran.

OBS: Minst 3 deltagare!

● ca 30 minuters fotografering

● Webbgalleri med alla bilder för urval

● 5 digitala bilder för webbenPris: 1250 kr/person

Extra Bilder


Ytterligare webbilder kan köpas till för en kostnad av 150 SEK/st.


Jag erbjuder även paketpriser:

  • 5 bilder - 600 kr
  • 10 bilder - 1000 kr
  • Alla bilder (ca 30 st extra) - 2500 kr


Utskrifter


Jag erbjuder även utskrifter för dig som vill ha det lilla extra och känna lyxen av att ha en fysisk bild i handen som du sedan kan hänga upp på väggen.


30 x 40 cm - 300 kr

40 x 50 cm - 450 kr

50 x 70 cm - 600 kr

70 x 100 cm - 750 kr


Extra Film


Ingår det inte rörligt material i ditt paket men det kanske ändå är något du önskar?


1 film i reelformat inkl. musik färdig att ladda upp - 850krOBS! Du måste meddela innan fotografering att du är intresserad av film för annars kommer inget rörligt material att skapas.

01 / 05

Vid Leverans


Du får först en liten sneakpeak inom några dagar där du får se ett par bilder från fotograferingen bara för att hinna se lite av bilderna innan känslan från fotograferingen hunnit försvinna.

Efter ca 2-3 vecka får du ett webbgalleri där alla bilder är grundredigerade, det är här du väljer dina favoriter! När du valt de bilder du önskar går jag igenom alla en gång till för ev extra redigering som att ta bort fotogrimma om vi använt den.

Slutleverans av bilderna sker 1-2 veckor efter att du gjort ditt urval och en kod för nedladdning får du när du godkänt bilderna och fakturan är betald.

Betalning


• Betalning sker via swish eller faktura med 14 dagars betalningsvillkor.

• Fakturan skickas ut på hela beloppet efter att du valt vilka bilder du önskar, där finns alla detaljer specificerade ex om du valt extra bilder.

• Reseersättning på 30kr mil utanför Kalix Kommun läggs på slutfakturan.

Rekvisita


Jag älskar rekvisita och att vara kreativ! Är du intresserad av att använda rekvisita vid din fotografering som erbjuder jag för tillfället följande:


• Klänningar i storlek S-L

• Rökeffekter

• Folie i guld, roséguld & silver att dekorera häst

• Fotogrimma som enkelt går att redigera bort i efterhand för effekten att hästen är "fri".


Har du önskemål på rekvisita? Hör av dig så ska jag se om det går att ordna!

Finns att läsa under formuläret.

Har du några önskemål, en speciell plats i åtanke eller vill du använda rekvisita skriv gärna detta här tillsammans med något/några datum som passar.

Allmänna Villkor
  • Jag Intygar att jag är minst 18 år fyllda eller har målsmans tillstånd.
  • Genom att boka ger du automatiskt godkännande för mig (Fotograf Nikita Svensson) att enligt Dataskyddsförordningen (”GDPR”) spara och lagra dina personuppgifter (inklusive bilder). Du kan när som helst återkalla ditt samtycke, observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Du godkänner dessutom att jag får lägga upp dom hos tredje part (Pixieset) för att du ska kunna se och välja fritt bland bilderna.

FAQ

Vad händer vid sjukdom eller dåligt väder?

Blir du eller din häst sjuk så kontakta mig så fort som möjligt så bokar vi om fotograferingen! Är det jag som blir sjuk kontaktar jag självklart dig också så snart som möjligt.

Jag vill alltid att mina kunder ska bli riktigt nöjda och därför är jag flexibel över när fotograferingen sker. Det måste dock inte vara soligt för att bilderna ska bli bra – mulet väder brukar resultera i mjukt ljus och fina färger! Vill du ha motljusbilder är dock solen viktig och då kan vi såklart boka om fotograferingen!

Hur får bilderna användas?

Bilderna får användas privat, vilket innebär att du får göra kopior för eget bruk. Du får även ladda upp bilderna på din egen privata hemsida eller i sociala medier om du anger mitt namn (Foto: Nikita Svensson). Bilderna får dock inte skickas vidare till tredje part (ex tidning) eller användas i kommersiellt syfte. De får inte heller ändras på något sätt exempelvis beskärning (förutom Instagrams automatiska beskärning) eller färger.

Tar du ut någon reseersättning?

Ja! Reseersättning på 30kr per mil tillkommer på alla paket utanför Kalix Kommun.

Vad ska jag ha för kläder?

Ta på er något som ni känner er bekväma i – oavsett om det är jeans eller klänning! Fundera gärna över vilka färger som klär dig och ditt djur och undvik väldigt mörka eller skrikiga färger och mönster.
Bilderna blir allra bäst med kläder som inte är särskilt färgglada, så jordnära toner är allra bäst!

Vid intresse så går det även att låna en klänning av mig, finns några stycken i olika storlekar och färger, bara att skriva det vid bokning så löser vi något!

Inget paket passa mig?

Känner du att alla mina paket inte riktigt är vad du är ute efter? Du kanske har ett företag du vill ha fler bilder till marknadsföring, många olika hästar eller bara en riktigt bra idé som inte riktigt ryms i något av paketen? Tveka inte att höra av dig för en offert!

Var ska vi fotografera?

Antingen fotograferar vi i omgivningarna kring stallet eller om du på förhand vet en plats så åker vi dit.
Jag är även behjälplig att hitta nya platser att fotografera vid och ordnar med tillstånd om detta behövs!

Follow me on Instagram

@photobyniki