Wow, ett första inlägg...


... och idag är det måndag, en måndag som i vanlig ordning spenderas lite seg efter att ha varit hela helgen på tävling, denna gång på Umeå Ryttarförening som anordnade hopptävling för ponny och häst. Men det är bara vänja sig för nu drar tävlingssäsongen snart igång ordentligt vilket jag ändå är glad för, jag har saknat att vara ute på helgerna! ☺️


Tänkte väl att jag kunde dela med mig av några av mina favoriter från tävlingen (alla bilder finns att se i webbshoppen), lördagen var det helt fantastiskt väder ute så ljuset som kom in genom fönstren var helt underbart 😍

Söndag däremot var inte lika roligt, snö från morgon och mer eller mindre hela dagen, även när jag skulle köra hem men ungefär i höjd med Piteå slutade det snöa så kunde åtminstone köra sista 13 milen utan snö som kommer flygandes mot en.

Nåja, kom hem till slut och hann ju till och med redigera klart bilderna så det var inte helt fy skam så innan jobbet kom dom upp i webbshoppen!


Ska bli kul att testa blogga lite och dela med mig av allt som händer, jag menar vem hade inte en blogg som liten som är född ca 90-talet så detta blir ju bara en comeback egentligen 😂